Stensättning

Byggbröderna Predragovic utför allt inom stensättning, från planering, projektering fram till färdigställande av arbetet. Företaget jobbar med alla typer av markbetong och stenplattor från de ledande materialtillverkarna för långsiktiga kundlösningar. Vi utför även byggnationer av altaner och swimming-poolanläggningar.


Murar & Trappor

Vi bygger alla vanligt förekommande murar och trappor i sten och betong. Att bygga en mur är ett smidigt sätt att optimera din tomt och skapar ett snyggt helhetsintryck med fina detaljer. Trappor ger tomten ytterligare en dimension. Byggbröderna utför både byggen av nya trappor samt renoveringar.


Grundläggning och Dränering

Vi utför anläggning av grunder till nybyggnation av fastigheter och småhus. Byggbröderna hjälper dig med allt från sprängning, dränering, fyllningar, grundmurar samt platta på mark.


Trädgårdsarbeten

Byggbröderna har lång erfarenhet att anlägga parker och gräsmattor. Vi ger gärna rådgivning och idéer vid nya anläggningar av grönområden, trädgårdsplanering och blandar ofta med sten för en trevlig miljö.


Snöröjning

Vintertid hjälper vi uppdragsgivare med allt inom snöröjning och snöskottning. Byggbröderna innehar en modern och allsidig maskinpark som passar både mindre samt mer krävande arbeten.